دکوراسیون

طراحی ویلا

طراحی و ساخت ویلا با هارا گدیم، قدیمی ترین و حرفه ای ترین تیم طراحی و ساخت ویلا در ایران با تضمین بهترین قیمت و اجرا در تمامی شهرهای ایران.

در حال حاضر در کشورمان بخصوص در کلان شهرهای زیادی مانند تهران، اصفهان و … افراد زیادی برای گذراندن اوقات فراغت و فرار از فضای شلوغ و سرسام آور، برای خود اقدام به ویلا سازی کرده‌اند. ویلاها هم در داخل شهرها و هم در خارج از شهرها ساخته خواهند شد؛ اما این سازه‌های زیبا معمولاً بیشتر دور از مناطق شهری دیده می‌شوند. اگر شما هم قصد ساختن ویلا دارید، باید ابتدا به طراحی آن بپردازید. در حقیقت طراحی ویلا یک مسئله مهم در دنیای امروز است. در این مطلب می‌‌خواهیم به این موضوع پرطرفدار بپردازیم.

مشاوره طراحی و ساخت ویلا:  09122769186

ویلا چیست؟

در ابتدای صحبت، بهتر است با مفهوم ویلا آشنا شوید. ویلاها تازه تاسیس نیستند و این نوع ساختمان‌ها اولین بار در اروپا و در دوران باستان ساخته شدند. با گذشت زمان به تدریج ویلاها دست خوش تغییرات زیادی شدند؛ به‌طوری که امروزه انواع ویلاها با اشکال مختلف را می‌توانید در سراسر نقاط جهان ببینید. در حقیقت ویلاها مکان‌های اقامتی راحت و خاصی هستند که مردم برای گذراندن تعطیلات خود به آن‌ها پناه می‌برند. این ویلاها خانه‌های شخصی محسوب می‌شوند که معمولاً به چهار طرف دید دارند. این مسئله باعث می‌شود که شما بتوانید از تمام ویوها و مناظر طبیعی اطراف لذت ببرید و خود را در دل طبیعت احساس کنید!  ویلاها به انواع مختلفی مانند فلت، دوبلکس، تریپلکس، مدرن، کلاسیک، نئو کلاسیک، تلفیقی و … تقسیم بندی می‌شوند.

 تفاوت عمده بین آپارتمان‌ها و ساختمان‌های شهری

شاید این سوال برای شما هم باشد. در جواب باید بگوییم که تفاوت یک ساختمان ویلایی با ساختمان‌های معمولی دیگر این است که ویلاها عمدتاً با فضای اطراف هماهنگ هستند و در از چهار جهتِ خود با محوطه و فضای سبز ارتباط دارند؛ در صورتی که این هماهنگی در آپارتمان‌ها و ساختمان‌های شهری به ندرت دیده خواهد شد. به عبارت دیگر در ساختمان‌های شهری و آپارتمان‌ها، تنها خود ساختمان و بنا مهم است؛ اما در طراحی و ساخت ویلا علاوه‌بر توجه به داخل ویلا، به حیاط و محوطه سازی نیز توجه می‌شود.

همه چیز درباره طراحی ویلا

دانستنی های طراحی ویلا

اگر تصمیم به ساخت یک ویلا گرفته‌اید، باید ابتدا به طراحی آن بپردازید. البته شاید خیلی‌ها با مفهوم طراحی ویلا آشنا نباشند و به‌همین دلیل در این بخش قصد داریم که به این موضوع بپردازیم. طراحی ویلا به چیدمان خلاقانه فضاهای داخلی و خارجی، فضا های خصوصی و عمومی یک ویلا گفته می‌شود. در حقیقت باید قبل از شروع ساخت ویلا، نقشه آن را بکشید و  راجع به تمام مکان‌ها مثل هال، سالن پذیرایی، اتاق خواب‌ها، سرویس‌های بهداشتی، استخر، جکوزی و … تصمیم گیری کنید.

همانطور که قبلاً نیز گفته شد ویلاها یک نوع نیستند و انواع مختلفی دارند. شما باید نوع ویلای خود را نیز با توجه به سلیقه و بودجه‌تان تعیین کنید. در طراحی ویلا نمی‌شود تنهایی اقدام کرد؛ زیرا همه اعضای خانواده می‌خواهند ساعات زیادی را در آن بگذرانند. در نتیجه قبل از اقدام برای طراحی با خانواده خود میزگردی برپا کنید و تصمیم‌های لازم را بگیرید. فرض کنید که یک زمین یا باغی در یک جای خوش آب و هوا به شما به‌عنوان ارث رسیده است. در چنین شرایطی منطقی است که از این زمین یک استفاده بهینه‌ا‌ی کنید. با افزایش روز افزون قیمت‌ها، بدون شک طراحی و ساخت ویلا می‌تواند به عنوان یک سرمایه گذاری سودآور مطرح شود. حتی ویلاسازی یک شغل پرطرفدار هم محسوب می‌شود. حرفه طراحی و ساخت ویلا بخصوص در بین ساکنین بومی اطراف ییلاق‌ها، بسیار مرسوم است. همچنین رفتن به یک فضای دنج و به دور از ترافیک و آلودگی‌های شهری، آرزوی هر خانواده‌ای است. در این موقع است که باید نسبت به طراحی و ساخت ویلا اقدام کنید.

برای طی کردن مراحل طراحی ویلا، بهتر است از یک طراح و مشاور متخصص و کاربلد کمک بگیرید. در حقیقت شما ایده خود را راجع به متراژ، نوع ویلا، تعداد طبقات، تعداد اتاق خواب ‌ها و تعداد سالن‌ها به همراه بودجه و منابع مالی به مشاور ارائه می‌دهید. طراح نیز با توجه به قوانین و اصول ساختمان سازی اصلاحاتی را بر روی طرح اولیه ویلای شما ایجاد کرده و  یک نسخه نهایی و درست را از آن آماده می‌کند تا مهندس پیمانکار از روی آن به ساخت ویلا بپردازد. توجه داشته باشید که داشتن یک طراح کاربلد و باتجربه می‌تواند تا حد زیادی به موفقیت شما در این پروسه کمک کند و با به کارگیری ایده‌های خلاقانه از هزینه‌ها بکاهد.

انواع سبک‌های ویلا

همانطور که قبلاً نیز گفته شد، ویلاها می‌توانند به سبک‌های مختلفی طراحی شوند. شما نیز برای این که بتوانید سلیقه ویلایی خود را بشناسید، بهتر است با سبک‌های مختلف طراحی ویلا آشنا شوید. تغییر دادن سبک ویلا پس از اتمام مراحل مربوط به طراحی و ساخت ویلا، کار سخت و تقریبا غیر ممکنی است. البته همیشه تمام انتخاب‌ها طبق سلیقه شما انجام نمی‌شود؛ بلکه در این انتخاب باید به مواردی مثل

  • موقعیت مکانی ساخت ویلا
  • بررسی میزان رطوبت
  • بررسی موقعیت زمین
  • بررسی نورگیری و میزان تابش خورشید
  • توجه به کاربری زمین و آگاهی از قوانین شهرداری
  • بررسی جهت وزش باد
  • بررسی وضعیت خاک که بتوان بهترین متریال مناسب را در ساخت آن استفاده کرد
  • دانستن شرایط آب و هوایی منطقه

نیز اشاره کرد.

طراحی ویلا کلاسیک

ویلا کلاسیک

یکی از انواع سبک‌های ویلا، طراحی و ساخت ویلا به سبک کلاسیک است. این سبک قدمت زیادی دارد؛ البته در گذر زمان دچار تغییرات زیادی شده است. طراحی ویلای کلاسیک پیچیدگی‌ها و چالش‌های زیادی دارد و یک طراحی ساده نیست. بسیاری از افراد این نوع ویلاها را به‌عنوان یک ویلای شیک و لاکچری می‌دانند. همانطور که از رخسار بعضی از آن‌ها مشخص است، نمی‌شود اسم‌شان را ویلا گذاشت و بیشتر شبیه به عمارت هستند! برای طراحی ویلای کلاسیک بهتر است که از یک طراح باتجربه کمک بگیرید.

از ویژگی‌های این سبک می‌توان به داشتن پنجره‌های بلند و زیاد، ستون‌های مرتفع، سر ستون‌های گرد، مجسمه‌های تزئینی و سنگی و … اشاره کرد. استفاده زیاد از متریال و اضافه کردن موارد متعدد به بیس اصلی ساختمان، باعث زیاد شدن هزینه‌ نهایی طراحی و ساخت ویلا می‌شود. نور یکی از عواملی است که در جذابیت و چشم نوازی ویلاهای کلاسیک تاثیر بسزایی دارد. پس ساختن ویلا در نور گیرترین قسمت زمین کار عاقلانه‌ای است! در داخل این نوع ویلاها معمولا در و دیوارهای بلند، پنجره‌های زیاد و اجزای متقارن دیده می‌شود. معمولاً افرادی اهل تجملات و چیزهای پر زرق و برق هستند، این سبک ویلاها را انتخاب می‌کنند. همچنین صاحبان ویلاهای کلاسیک معمولا در داخل ویلاها از مبل‌های سلطنتی، لوسترهای بلند، فرش‌های سنتی، عتیقه‌جات، مجسمه‌ها و … بهره می‌برند.

طراحی نما رومی

طراحی ویلا نما رومی

ویلاهای رومی با طرح‌های کلاسیک شباهت زیادی دارند. این ویلاها همچون ویلاها به سبک کلاسیک دارای ستون‌های بلند و دایره‌ای شکل در نمای خود هستند. همچنین در طراحی و ساخت ویلاها به سبک رومی از رنگ‌های روشن مانند کرم استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های برجسته نمای رومی، پرداختن زیاد به پنجره‌ها و اطراف آن است. در حقیقت اگر دقت کنید، متوجه جزئیات و طراحی زیبای پنجره‌ها می‌شوید. در طراحی و ساخت ویلا به سبک رومی معمولاً قسمت ورودی ویلا جلوتر از بخش‌های دیگر در نظر گرفته می‌شود. تراس‌های این نوع سبک به شکل نیم دایره هستند. در حقیقت نمای رومی یکی از نماهایی است که در آن برای ساخت نمای آن وقت و هزینه زیادی لازم است. در طراحی ویلاهای نمای رومی بسیار به جزئیات پرداخته می‌شود.

طراحی ویلا مدرن

ساخت ویلا مدرن

ویلاهای مدرن ویلاهایی هستند که در چند دهه اخیر در بین مردم بسیار مورد استقبال قرار گرفته‌اند. در این سبک برخلاف ویلاهای کلاسیک و رومی، دیگر خبری از المان‌های متقارن و منظم نیست. در حقیقت در طراحی ویلا به سبک مدرن، می‌توانید بدون پیروی از قوانین خاصی عمل کنید. این ویلاها علاوه بر شیک بودن، سادگی خاصی دارند و خیلی شلوغ نیستند. یکی از ویژگی‌های این نوع ویلا، استفاده از پنجره‌های بزرگ و قدی است. این نوع پنجره‌ها مخصوصاً در طبقات دوم یا سوم بسیار کاربردی هستند و موجب می‌شوند شما بتوانید به‌راحتی به فضای بیرون دسترسی و احاطه داشته باشید. در طراحی داخلی ویلا به سبک مدرن، غالباً آشپزخانه و یک یا دو تا اتاق خواب به‌عنوان اتاق مهمان در طبقه همکف ساخته می‌شوند. ویلاهای مدرن عمدتا به صورت دوبلکس و دو طبقه طراحی می‌شوند. همچنین اتاق خواب‌های خصوصی در طبقه بالا جای می‌گیرند. یکی از ویژگی‌های مهم و منحصر به فرد ویلاهای مدرن، داشتن سقف‌های بلند است. یکی از مواردی که بهتر است در اجرای آن خود را محدود نکنید، طراحی و ساخت ویلا با سقف‌های بلند است. برخلاف ویلاهای رومی، نمای ویلاهای مدرن بیشتر با رنگ‌های خنثی و پررنگ تزیین می‌شوند.

طراحی ویلا روستیک

طراحی و ساخت ویلا روستیک

ویلاهای روستیک آن دسته از ویلاها هستند که در ساخت آن‌ها بیشتر از چوب استفاده می‌شود. اقامت در این نوع ویلاها باعث انس و دوستی بیشتر انسان با طبیعت می‌شود؛ چراکه شما دارید در یک جایی زندگی می‌کنید که با استفاده از عناصر طبیعت ساخته شده است. این نوع ویلا بیشتر مناسب افرادی است که علاقه زیادی به طبیعت گردی دارند. در حقیقت آن‌ها با اقامت در این فضا آرامش زیادی به دست می‌آورند. از اصلی‌ترین مصالحی که در ساخت ویلاهای روستیک به کار گرفته می‌شود، چوب است؛ اما نمی‌شود گفت که همه ویلاهای روستیک از چوب ساخته شده‌اند؛ بلکه عناصر دیگری مانند سنگ‌های ناهموار و طبیعی یا فلزها نیز در نمای این ویلا ا به کار گرفته می‌شوند. صاحبان ویلاهای روستیک علاقه به نگهداری پارچه‌های سنتی، صنایع دستی یا ظروف سفالی در داخل ویلای خود دارند. در کل به دلیل استفاده از از متریال طبیعی در این نوع ویلاها، هزینه ساخت و طراحی آن‌ها نسبت به بقیه کمتر برآورد می‌شود.

طراحی ویلا مینیمال

طراحی و ساخت ویلا مینیمال

همانطورکه از نام این نوع ویلاها نیز مشخص است، ویلای مینیمال به ویلایی گفته می‌شود که طراحی و ساخت آن در اوج خلاقیت دارای سادگی است. معماری این نوع ویلاها بیشتر تمایل به استفاده از متریالی مثل سیمان سفید دارد. برخلاف ویلاهای کلاسیک که در ساخت آن‌ها از انواع مصالح و رنگ‌هایی مثل طلایی استفاده می‌شود. در طراحی و ساخت ویلاهایی به سبک مینیمال از کمترین متریال ممکن استفاده خواهد شد.

در حقیقت ویلاهای مینیمال پنجره‌های زیادی دارند؛ به‌ طوری که بیشترین چیزی که در نمای آن‌ها به چشم می‌خورد و توجه شما و هر کسی را جلب خواهد کرد، سطوح شیشه‌ای زیاد است. به دلیل استفاده از مصالح محدود و حداقل گرایی در این نوع ویلا، بودجه کمتری نسبت به بقیه برای ساخت آن‌ها نیاز است.

طراحی ویلا به سبک اختصاصی

علاوه‌بر سبک‌های گفته شده، سبک دیگری موسوم به سبک اختصاصی وجود دارد. در طراحی و ساخت ویلا به این سبک، در راستای قوانین و اصول ساختمانی با توجه به سلایق شما یک ویلایی برای شما ساخته می‌شود. طراح در طراحی این ویلا ایده‌های خلاقانه‌ای را به کار می‌گیرد که مطابق با نظر شما باشد. توجه داشته باشید که اختصاصی سازی ویلا نیازمند وجود هزینه خاص و کاملی است.

مراحل طراحی ویلا

مراحل طراحی و ساخت ویلا

طراحی ویلا مانند هر کار دیگری، مراحلی دارد که باید به ترتیب انجام شود تا از وقوع پیامدهای ناگوار جلوگیری شود. مراحل مهم و کلی طراحی ویلا به شرح زیر است:

 انتخاب زمین ویلا

اولین مرحله در طراحی و ساخت ویلا، انتخاب یک زمین مناسب است. این زمین باید در موقعیت مناسبی قرار گرفته باشد. همچنین شکل هندسی زمین بسیار مهم است؛ چراکه ساخت ویلا در زمین‌های بد قواره با سختی‌ها و دشواری‌هایی همراه است. بهتر است که زمین خود را در یک جای پر آب و خوش آب و هوا انتخاب کنید. اگر در یک زمینی که حاصلخیز نیست و شرایط جوی مناسبی ندارد، اقدام به ویلا سازی کنید، بعدا پشیمان خواهید شد. همچنین در رابطه با نوع کاربری زمین موردنظرتان تحقیق کنید. بسیار اتفاق افتاده که افراد با خرید یک زمینی که به هیچ وجه امکان تغییر کاربری آن از کشاورزی وجود ندارد، پول خود را دور ریخته‌اند!

 بررسی و انتخاب متراژ ویلا

برای ویلا سازی توجه به حیاط و محوطه نیز مهم است؛ بنابراین باید متراژ بنا و اندازه کل زمین باهم همخوانی داشته باشد. برای مثال اگر یک زمین ۴۰۰ متری دارید، نمی‌توانید ۳۰۰ متر آن را برای ویلا سازی اختصاص دهید و فقط 100 متر را به‌عنوان حیاط در نظر بگیرید. این کار حتی بدون توجه به قوانین و استانداردها نیز اصلاً کار منطقی نیست!

 انتخاب سبک ویلا

مرحله بعد از مراحل طراحی و ساخت ویلا، مربوط به انتخاب سبک است. همانطورکه قبلاً نیز اشاره شد ویلاها سبک‌های مختلفی دارند که به چند نمونه از آن‌ها اشاره کردیم. در این مرحله شما باید با در نظر گرفتن بودجه، شرایط منطقه جغرافیایی و همچنین سلیقه خود و خانواده بهترین سبک را انتخاب کنید.

 اهمیت منابع مالی برای ساخت ویلا

طراحی و ساخت ویلا مانند هر کار دیگری، نیاز به بودجه دارد. پیشنهاد می‌شود که قبل از اقدام در مورد طراحی و ساخت ویلا، به تخمین منابع مالی خود بپردازید و با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارید ، سبک ویلا و متریالی که مدنظر قرار داده‌اید، انتخاب کنید.

مراحل ساخت ویلا

مراحل ساخت ویلا کدامند

 پس از طی کردن مراحل طراحی ویلا و کشیدن نقشه مناسب، نوبت به ساخت ویلا می‌رسد. ساخت ویلا مراحلی دارد که باید با کمک یک مهندس کاربلد انجام شود. مراحل ساخت ویلا می‌تواند به ترتیب زیر باشد:

 گودبرداری و فونداسیون

 پس از انجام مراحل مربوط به طراحی و کشیدن یک نقشه درست و اصولی، باید به فکر ساخت ویلا باشید. مرحله اول در طراحی ساخت ویلا، گودبرداری از زمین است. در جایی از ویلا که می‌خواهید ویلا را بسازید، باید برای اجرای فونداسیون و گودبرداری اقدام کنید. پیشنهاد می‌شود که این گودبرداری در شمالی‌ترین بخش زمین انجام شود. اهمیت به این مسئله موجب زیبایی ویلا می‌شود. جالب است بدانید که اگر هر چقدر گودبرداری عمیق‌تر انجام شود، ویلا در آینده مقاوم‌تر خواهد بود. این مرحله از ساخت ویلا باید بسیار جدی و حساس در نظر گرفته شود. یکی از موارد مهم در رابطه با گودبرداری، توجه به شرایط زمین‌ها و ساختمان‌های اطراف است. پس از انجام گودبرداری، باید برویم به سراغ فونداسیون. برای انجام فونداسیون، ابزارهای خاصی نیاز است. دو مرحله فونداسیون و گودبرداری از مهم‌ترین مراحل ساخت ویلا هستند. هر چقدر این مراحل اصولی‌تر انجام شوند، ایمنی ساختمان در برابر زلزله و حوادث طبیعی نیز بیشتر خواهد بود. لازم به ذکر است تا بدانید این مراحل، مراحلی نیستند که بشود توسط خود شما انجام شوند؛ بلکه باید توسط مهندس پیمانکار به واقعیت بپیوندند. در واقع مهندس پیمانکار با توجه به سلیقه و قوانین بخش مناسبی از زمین را برای گودبرداری و فنداسیون انتخاب می‌کند. پس از آن، این مراحل با استفاده از ماشین آلات خاصی انجام می‌شوند.

بتن ریزی ویلا و اسکلت بندی

بعد از انجام مراحل گودبرداری و فونداسیون، مهندس پیمانکار به سراغ مرحله اسکلت بندی ساختمان می‌رود. اسکلت بندی همانطور که از نامش نیز مشخص است، شمایل و نمای ویلای شما را مشخص می‌کند. در حقیقت در این مرحله با استفاده از بتن‌های مقاوم و میلگردهای باکیفیت موجود در بازار، اسکلت بندی ساختمان تعیین می‌شود. جالب است بدانید که این مرحله یکی از مراحل مهم در طراحی و ساخت ویلا محسوب می‌شود؛ چراکه بتن ریزی ریشه و بیس ساختمان را تشکیل می‌دهد.

دیوارکشی

در این مرحله که به دیوارچینی هم شهرت دارد، استاد بنا و کارگران به دیوارکشی ویلا می‌پردازند. گویی تازه در این مرحله است که خیال شما از شروع ساخت ویلایتان راحت خواهد شد. از مصالحی که برای دیوارکشی استفاده می‌شود می‌توان به آجر، سنگ یا بلوک اشاره کرد. جالب است بدانید که بلوک‌های سفالی نسبت به بقیه مصالح، قیمت ارزان‌تری دارند. دیوار کشی مرحله‌ای است که در آن محدوده ویلا از از بقیه جاهای زمین جدا می‌شود. همچنین دقیقا در این مرحله است که مجزا کردن فضاهای مختلف داخل ویلا نیز انجام می‌شود. روند دیوارکشی ثابت نیست و بستگی به نوع مصالح به کار رفته و سرعت عمل کارگران دارد.

 اجرای سقف ویلا

تصور کنید که اگر دیوار کشی ویلا انجام شود اما سقفی در بالای آن کشیده نشود، ممکن است مصالح به کار رفته شده توسط باران یا برف به‌سرعت خراب شوند و از کیفیت آن‌ها کاسته شود. به‌همین دلیل باید سقف‌کشی انجام شود. برای اجرای سقف ویلا دو نوع سقف با عناوین سقف معمولی و سقف شیبدار وجود دارد. اجرای ثبت معمولی عمدتا همراه با دیوار چینی انجام می‌شود اما اگر زمین شما در یک شهر با آب و هوای مرطوب و بارانی قرار دارد، بهتر است از سقف‌های شیبدار استفاده کنید. البته سقف‌کشی سقف‌های شیبدار با چالش‌های بیشتری همراه است. سقف کاذب یکی از رایج‌ترین سقف‌های بکار رفته شده در ویلاها هستند. دلیل نام گذاری این سقف‌ها به عنوان سقف کاذب، سبک بودن آن‌ها است. استفاده از این سقف‌ها باعث ایمنی بیشتر کار می‌شود. از دیگر مزایای این نوع سقف‌ها، قیمت مناسب آن به حساب می‌آید.

اجرای نما کاری برای ویلا

طبیعتا اولین چیزی که یک توجه یک عابر پیاده را جلب می‌کند نمای ویلای شما است. به‌همین دلیل پیشنهاد می‌شود که برای نما کاری از بهترین مصالح استفاده کنید. از یک طرف زیبایی و از طرفی مقاومت نما در برابر تغییر شرایط جوی و فرسایش‌ها مهم است. نماها شامل نماهای مختلفی مثل نمای کلاسیک، نمای سنگی، نمای سرامیکی، نمای چوبی، نما با سنگ مصنوعی و … می‌شوند.

پرداختن به محوطه و فضای سبز

مرحله آخر در طراحی و ساخت ویلا، پرداختن به امکاناتی مثل استخر، جکوزی، آبنما، باغچه و … است. این امکانات کاملا اختیاری هستند و بستگی به سلیقه و بودجه شما دارند.

هزینه طراحی و ساخت ویلا

هزینه طراحی ویلا

هزینه ساخت ویلا ثابت نیست. در هزینه ساخت طراحی و ساخت ویلا عواملی تاثیر گذار هستند. یکی از عوامل تاثیر گذار در هزینه طراحی و ساخت ویلا، نوع مصالحی است که برای ساخت آن استفاده می‌شود. همچنین برای ساخت ویلاها با سبک‌های متفاوت، هزینه‌های متفاوتی نیز گرفته می‌شود. برای مثال هزینه ساخت یک ویلا به سبک کلاسیک، بیشتر از هزینه طراحی و ساخت ویلا به سبک روستیک است. در کل باید از از داشتن منابع مالی کافی مطمئن باشید و بعد نسبت به طراحی و ساخت ویلا اقدام نمایید.هزینه طراحی و ساخت ویلا عوامل متفاوتی بستگی دارد همچنین در کشور ما که قیمت مصالح و بیشتر کارها روزانه تغییر میکند بهتر است که ازمیر بیشتری از حداقل هزینه ها برای طراحی و ساخت ویلا در نظر بگیرید از دیگر عوامل تاثیر گذار بر طراحی ساخت ویلا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 هزینه خرید زمین

مسلماً قیمت هر متر مربع زمین در مناطق مختلف، متفاوت است؛ برای مثال قیمت زمین در جاهای خوش آب و هوا و پر آب نسبت به جاهای کم برخوردار‌تر بیشتر است.

 هزینه مربوط به طراحی ویلا

همانطور که پیشتر هم به آن اشاره شد، طراحی ویلا نیازمند یاری گرفتن از طراحان و مشاوران ماهر است.

 هزینه خرید متریال و مصالح

مصالح مختلف با کیفیت‌های مختلفی در بازار وجود دارند. طبیعتا هزینه قیمت مصالح با کیفیت‌تر، بیشتر است. هزینه مربوط به نماکاری

از دیگر هزینه‌های طراحی و ساخت ویلا، هزینه نماکاری است. این هزینه بستگی به نمای انتخابی شما دارد. نماهای لاکچری‌تر به همراه پیچیدگی‌های بیشتر، نیازمند هزینه‌های بیشتری هستند.

 هزینه محوطه سازی و حیاط سازی

همانطور که گفته شد یکی از تفاوت‌های ویلا با ساختمان‌های شهری در محوطه و حیات آن‌ها است؛ بنابراین انتظار می‌رود که در طراحی و ساخت یک ویلا، هزینه مناسبی به ایجاد فضای سبز اختصاص داده شود. اصلا یکی از اهداف ویلا سازی، زندگی در کنار طبیعت است!

 هزینه امکانات برای ویلا

به کارگیری امکاناتی مانند استخر، جکوزی، روف گاردن، آبنما و … کاملا اختیاری است. بهره گیری از هر یک، هزینه‌های خاص خودش را دارد. در نتیجه این هزینه‌ها بستگی به سلیقه خودتان دارد و برای طراحی و ساخت هر کدام هزینه جداگانه‌ای از شما دریافت می‌شود.

طراحی و ساخت ویلا کار ساده‌ای نیست؛ اما اگر مراحل آن اصولی و با آگاهی کامل انجام شود، می‌تواند به یکی از بهترین تصمیم‌های عمرتان تبدیل شود. در این مطلب سعی شد تا شما را با انواع سبک ویلا، مراحل طراحی و ساخت ویلا آشنا کنیم. در نهایت این شما هستید که باید با توجه به هزینه و شرایط خود دست به ویلا سازی بزنید.

برخی از سوالات طراحی ویلا

در نقشه ویلا بهتر است که آشپزخانه در کجای ساختمان قرار بگیرد؟

بهتر است که آشپزخانه با درب ورودی فاصله کمی داشته باشد. این مسئله باعث می‌شود که حمل خریدها از بیرون به داخل آشپزخانه با کم‌ترین انرژی صورت بگیرد.

هدف از مرحله گودبرداری چیست؟

رسیدن به خاک سفت، ایجاد محلی امن و به دور از تاثیرات شرایط جوی برای فونداسیون از اهداف گودبرداری هستند.

انواع پوشش سقف ویلا کدامند؟

سقف شینگل، پوشش سقف دکرا، پوشش سقف ورقی، ایرانیت، پلی کربنات، آندولین، سقف کاذب و … از انواع پوشش‌های سقف ویلا هستند.

مشاوره برای استعلام قیمت طراحی ویلا

برای استعلام قیمت دقیق طراحی و ساخت ویلا با این شماره تماس بگیرید: 09122769186

 

نوشته های مشابه

6 دیدگاه

  1. سلام هزینه طراحی ویلا کلاسیک ۱۰۰ متری در شمال چقدر میشه حداکثر؟
    لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم

    1. سلام و احترام
      برای استعلام قیمت دقیق لطفا با این شماره تماس بگیرید:
      09122769186

  2. سلام میشه چند نمونه طراحی ویلا ۱۵۰ متری برای ما طراحی بکنید و ساختش با ما باشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا